Wie zijn wij

Mijn naam is Natalle van de Putte, geboren en getogen in Nijmegen Oost, waar ik met mijn ouders en drie broers een fijne jeugd heb gehad.

Ik ben een trotse moeder van twee kinderen, die mijn leven enorm verrijken. Van niemand heb ik zoveel geleerd als van hen.

Mijn kinderen en de ontwikkeling die zij door maken hebben mij extra gemotiveerd en gesterkt in mijn ontwikkeling als coach.

Tallechot

Uit ervaring weet ik dat er veel kinderen en volwassenen zijn die zich anders voelen dan anderen. Zij hebben moeite zich te verbinden met onze maatschappij. En moeten leren hoe ze hun talenten kunnen benutten, zodat ze zich vanuit hun kern kunnen verbinden.

Na een zoektocht naar wat ik precies te bieden heb als mens en als coach, is me ruime tijd geleden duidelijk geworden dat ik graag mensen wil helpen hun eigen inzichten op te doen. Ze begeleiden in hun zelfontwikkeling en bewustwording, ze helpen hun eigen kern te ontdekken of terug te vinden. Ik studeerde aan de SPSO en ben afgestudeerd kindercoach en equine assisted coach.

Tall&Roche

Ik ga uit van het holistische mensbeeld, ik kijk naar de mens of het kind in zijn of haar geheel. En verder dan eventuele stempels en de gevolgen ervan. Ieder mens heeft zo zijn eigen bagage en heeft daar mee om te gaan. Een fijne en prettige manier vinden dit te dragen is een grote stap naar gelukkig en in balans zijn. Ik hanteer een krachtige en intuïtieve manier van coachen waarbij de reguliere visie naast en in samenwerking met bredere visies op gezondheid en welzijn mag functioneren. Het inzetten van humor, creatief denken en verfijnde afstemming zijn treffend voor mij.

De afgelopen jaren is ‘t Quinikke enorm gegroeid en ben ik me nog meer bewust geworden van de noodzaak tot het banen van nieuwe nog niet bestaande paden. Veel kinderen en jongeren vallen tussen wal en schip en vinden hun plek niet. Ik denk graag mee en out of the box, zodat de juiste paden worden aangelegd ten behoeve van de kinderen en jongeren die dat zo hard nodig hebben.

Het team is inmiddels uitgebreid met vier hele leuke collega’s die mij vanuit eigen expertise ondersteunen.

Reactiemogelijkheid is gesloten