Ouder & Gezinsbegeleiding

Ouder zijn is misschien wel de meest uitdagende en lastigste taak in je leven! Je doet zo je best om een goede ouder te zijn en je kind te ondersteunen, maar soms weet je het gewoon even niet meer.

Het is voor kinderen erg belangrijk dat hun ouders meegroeien in het proces, zodat alle veranderingen op elkaar kunnen aansluiten en helpend zijn.

20141011_135054

Wanneer je zelf, je kind of als gezin door een moeilijke periode heen gaat, is het fijn om iemand te vinden, waarmee je deze periode kan delen. Zonder veroordeeld te worden, samen bekijken hoe je opnieuw het beste met de situatie om kan gaan.

Je kind leren accepteren zoals hij of zij is, omgaan met een scheiding, aan jezelf werken als ouder of de verbinding herstellen binnen het gezin. Dit zijn voorbeelden waarmee u terecht kunt bij ons.

Vanuit gelijkwaardigheid en in een veilige omgeving, kunnen wij u en uw gezin ondersteunen bij het opdoen van nieuwe inzichten, het verhelderen van de situatie en het vinden van mogelijkheden om beter met de situatie om te kunnen gaan.

Reactiemogelijkheid is gesloten