Sollicitatieronde met paarden

cropped-rosv2.jpg

‘t Quinikke biedt een unieke sollicitatietool met hulp van paarden.

U heeft een mooie openstaande functie binnen uw organisatie en zoekt de perfecte kandidaat. Veelal zijn er een aantal gesprekken gevoerd, testen gedaan en houdt u een aantal kanshebbers over. Maar hoe weet u nu wie de meest geschikte kandidaat is en hoe deze in de praktijk zal functioneren?

Wij bieden een ervaringsgerichte sollicitatieronde met paarden. We laten de door u geselecteerde kandidaten een aantal individuele en groepsactiviteiten uitvoeren met paarden. Door het uitvoeren van deze activiteiten worden veel vermogens en beperkingen van de sollicitanten duidelijk.

Je kunt hierbij denken aan:
Hoe functioneert een persoon in een team?
Beschikt deze persoon over leiderschapskwaliteiten?
Welke doelen stelt een persoon zich en zijn deze haalbaar?
Hoe gaat de persoon om met succes en teleurstelling?
Is deze persoon in staat om creatief en oplossingsgericht te werken?
Is de bijdrage van een persoon effectief?
Hoe gaat de persoon om met ongemakkelijke situaties?
Staat de persoon open voor groei en ontwikkeling?

SONY DSC

Deze voorbeelden geven aan dat u als werkgever, kennis zult maken met de persoon achter de kandidaat. Door de kandidaten in de praktijk aan het werk te zien, krijgt u een realistisch beeld en zullen u opeens andere zaken opvallen. Hierdoor kunt u een weloverwogen besluit nemen en de juiste kandidaat kiezen.

De sollicitatieronde met paarden wordt op maat samengesteld en is afhankelijk van de vragen die u als werkgever heeft. Deze activiteit duurt afhankelijk van de groepsgrootte 4 tot 6 uur. U ontvangt na afloop een objectief observatieverslag van iedere deelnemer.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reactiemogelijkheid is gesloten