Particulieren

Kinderen, ouders, jongeren, volwassen en gezinnen zijn van harte welkom bij ‘t Quinikke.

Wij bieden vanuit gelijkwaardigheid een veilige omgeving om te mogen groeien en te leren omgaan met struikelblokken, patronen en valkuilen.

Waarom Coaching?

Coaching is een effectieve manier van hulpverlening in het hier en nu. Er wordt niet meer dan nodig gekeken naar het verleden, maar vooral naar huidig gedrag en gevoel en of dat wel effectief voor je werkt.

Tijdens de sessies proberen we niet effectief gedrag om te buigen naar inzichten, bewustwording en vervolgens naar effectief gedrag. We gaan uit van vermogens en talenten!

SONY DSC

Heeft u hulp nodig met uw zoektocht naar uw eigen antwoorden? Wij begeleiden u op basis van gelijkwaardigheid in een veilige en uitnodigende omgeving.
Of het nu om een werk gerelateerd, een relationeel of een innerlijk vraagstuk gaat. Een coach- traject is een veilige, zuivere en prettige weg om jezelf in diepere lagen te ontmoeten en te ontwikkelen.
Onze werkwijze is ervaringsgericht: het zelf ervaren, voelen en vinden van inzichten, zorgt ervoor dat nieuwe inzichten beter beklijven. Ook het oefenen van nieuw en gewenst gedrag speelt een belangrijke rol. Tijdens de sessies maken we gebruik van de natuur, de dieren op het erf en zetten we creatieve activiteiten in.

Waarom werken we veelal met paarden?
Paarden leven in het hier en nu en reageren direct op wat ze voelen en ervaren. Een paard als co-coach is waardevol, omdat hij ons niet veroordeelt, maar een spiegel voorhoudt en ons zo de kans geeft om te groeien. Door het uitvoeren van een activiteit met een paard, wordt je je bewust van je eigen patronen, gewoontes en eventuele valkuilen.
We werken via de Equine Assisted Coaching methode. Bij het kopje paardencoaching kunt u hier meer over lezen.

Reactiemogelijkheid is gesloten