Teamcoaching

Binnen een organisatie spelen individuele en groepsprocessen een grote en belangrijk rol. Om een team prettig en effectief te laten samenwerken is het belangrijk dat ‘de neuzen’ dezelfde richting op staan, er ruimte is voor verandering en groei en dat ieder teamlid zich kan bewegen en optimaal kan functioneren.

Om hier als team in te groeien is een coachsessie met paarden een effectieve tool. Paarden zijn van nature prooi en vluchtdieren en afhankelijk van leiderschap en samenwerking binnen de kudde. Tevens zijn ze erg sensitief en kunnen ze mensen vanuit het hier en nu, zonder veroordeling een spiegel voorhouden.

SONY DSC

Door het uitvoeren van een activiteit met een paard, worden patronen, rollen, onderlinge verhoudingen en persoonlijke issues binnen een team snel duidelijk. Wanneer het team tot inzichten komt over de beperkingen binnen het team, kan er gezocht worden naar oplossingen die verandering mogelijk maken. Door met nieuw gevoel en gedrag te experimenteren, kan direct worden nagegaan of de oplossing effectief is voor het team.

Teamcoachsessies worden altijd op maat samengesteld. Coaching met paarden kan worden ingezet als workshop, bedrijfsuitje of terugkerende ondersteuning binnen uw organisatie.

De sessies zijn laagdrempelig en ervaringsgericht. Veelal is maar een enkele teamsessie nodig om tot inzichten en verandering te komen. Ervaring met paarden is niet nodig, de activiteiten vinden plaats op de grond naast de paarden.

Reactiemogelijkheid is gesloten