Paardrijden & Grondwerk

Paarden paarden en nog eens paarden. Al ruim 25 jaar breng ik dagelijks veel tijd door met deze bijzondere dieren. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik samen met hen een geweldig bedrijf heb kunnen opbouwen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring mogen opdoen met verschillende paarden en mensen.

Om zoveel mogelijk te kunnen delen, deel ik ook graag mijn visie, kennis en vaardigheden met kinderen en volwassenen. Je kunt zowel hier als op eigen locatie gebruik maken van mijn begeleidingsuren, zowel op de grond als op het paard.

Talle&Blanco kopie

Paarden zijn gevoelige en eerlijke dieren. Ze voelen feilloos aan hoe je je voelt en vaak krijg je dat ook terug. Dit maakt dat paardrijden een sport is waarbij je veel over jezelf leert, je leert om samen te werken en een totale controle over je lichaam ontwikkeld.

Plezier en samenwerking is waar het om draait! Een paard in zijn waarde laten en uitnodigen tot vriendschap met een mens, waardoor een fijne samenwerking kan ontstaan is de basis waar vanuit ik werk. Echter is een paard een kuddedier en heeft het leiding nodig om zich veilig te voelen. Aan ons mensen de taak ze leiderschap te bieden….vanuit daar kun je verder.

Je relatie met je paard, begint op de grond!! Lees meer over grondwerk en de lessen via het menu hiernaast.

Reactiemogelijkheid is gesloten